Kako odabrati vrtić?

KAKO ODABRATI PRAVI VRTIĆ ZA VAŠE DIJETE

 

Polazak u jaslice ili vrtić jedan je od najznačajnijih događaja u ranom djetinjstvu. Dok roditelj radi, dijete u vrtiću provodi velik dio dana, stoga je važno da vrtić bude kvalitetan, da dijete u njemu veselo provodi igrom i edukativnim aktivnostima ispunjene dane, uz primjereno zadovoljavanje njegovih potreba.

Upisujete li dijete u gradski vrtić, najčešće nemate puno izbora jer se upisi vrše prema mjestu prebivališta. Odlučite li se za privatni, izbor je puno veći, a time i vaše mogućnosti.

Na što je važno obratiti pozornost?

Kako oblikovanjem okruženja razvijamo suvremeni kurikulum

Tamara Budisavljević, psiholog, DV Limač

Žana Jelinić, odgojitelj, DV Limač

 

Suvremeni pristup usmjeren na dijete ukazuje na važnost primjerenog i stimulativnog okruženja na djetetov cjelovit razvoj. Vrtićko okruženje ogleda se u strukturi prostora i socijalnim odnosima, pri čemu smo se mi referirali na prostorno okruženje i način kako ga kreiramo u našem vrtiću.

Jeste li znali?

Dragi roditelji,

jeste li znali da Dječji vrtić Limač djeluje u dva objekta i 6 odgojnih skupina svih dobi - od jaslica do vrtića? Objekti raspolažu s vanjskim igralištima i polivalentnim dvoranama za igru i kretanje a imamo i vlastitu kuhinju! 

U naš redoviti program integrirano je i rano učenje engleskog jezika te priprema za školu, a u poslijepodnevnim satima organizirane su aktivnosti poput suvremenog plesa i sportskog programa pod vodstvom naših vanjskih suradnika.

Redovito svaki mjesec odgajateljice osmišljavaju projekte na razini vrtića i svakodnevno vrijedno izrađuju poticajne materijale i aplikacije, a da sve bude u najboljem redu brine se i naš stručni tim koji čine psiholog, logoped, pedagog i viša medicinska sestra.

dječji vrtić

Pratite nas na fejsu!

 
 

Search